Locul acesta este special creat pentru puiul tau. Iti vei da repede seama de acest lucru, cand ii vei vedea zambetul fericit, atunci cand va (re)veni la noi.

Daca are varsta cuprinsa intre 1-3 ani si daca trebuie sa te intorci la serviciu si nu stii cu cine sa-l lasi (caci noi recunoastem ca e o intreaga aventura sa gasesti pe cineva pe gustul tau, care sa se ocupe de copil!), vino sa ne cunoastem, sa ne vorbesti, sa ne gandim la binele puiului tau! Mamico, acum ca puiutul a crescut, el este pregatit sa-si petreaca timpul si cu alti oameni, nu doar cu tine! Atunci cand vei lipsi pentru un timp, nu va fi nici o tragedie, pentru ca in curand va invata sa se bucure de compania altora. Va rade si va fi fericit sa se intalneasca cu altii. Acest nou raport, el-altii il va stimula si il va ajuta sa se dezvolte. Astfel, va fi mai increzator in fortele proprii. Iar tu, mamico, vei fi fericita ca ai ales sa-i acorzi mai multa libertate intr-un loc unde el se simte oricand in siguranta.

Daca puiul tau are varsta peste 3 ani, tot la noi poate gasi cea mai buna companie! Ceea ce ai construit tu pana la aceasta varsta, vom consolida noi: o dezvoltare fizica si intelectuala armonioasa prin programele pe care i le oferim, programe educative (limbi straine, muzica, dans), programe de dobandire de abilitati (sa construiasca, sa manance folosind tacamurile, sa scrie, sa compuna situatii cu lego etc.), activitati sportive (mingi, cercuri, bile, gonflabile, etc.).
Locul de joaca in aer liber, il va face pe micutul tau sa se simta liber in natura, sa-si exteriorizeze sentimentele de bucurie, sa comunice si sa raspunda activ la toate provocarile pe care le lansam.
Aceasta este perioada descoperirilor, pe care puiul tau o traverseaza, iar noi suntem alaturi de el, creand un loc ideal pentru dezvoltarea lui. Jocurile care-i stimuleaza imaginatia si ii deschid mintea, creindu-i diverse abilitati, nu sunt suficiente daca nu sunt insotite de afectiune si intelegere. Noi va putem oferi toate acestea. Mamico, ai curiozitatea sa ne intalnesti? Vom fi locul cel mai sigur, in afara bratelor tale!

Ce activitati desfasuram: activitati de educarea limbajului (ca instrument cognitiv, de comunicare si expresie), activitati de educatie pentru stiinta si societate, activitati matematice, activitati recreative, cunoasterea mediului, educatie moral-civica, activitati practice, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica si psiho-motorie. Intregul proces instructiv-educativ se efectueaza respectand programa Ministerului Invatamantului, unitatea noastra demarand si procedura de acreditare.

Toate acestea in cadrul unui program zilnic foarte flexibil incepand de la 8-12 pana la 8-19, pe tot parcursul anului. Alimentatia zilnica a copilului este de cea mai buna calitate, propunand in permanenta un meniu variat adaptat cerintelor copiilor de aceasta varsta. Masa este servita in sala de mese separata de restul incaperilor, iar odihna si somnul de dupa-amiaza au loc in dormitoare spatioase, aerisite, special amenajate. De asemenea este oferita si asistenta medicala si control medical periodic al copiilor.

Jocurile copilariei sunt cele mai frumoase amintiri ale adultului. De aceea este foarte important sa gasesti locul si prietenii de joaca potriviti, sa pornesti in marea aventura, rodul imaginatiei tale. Cele 2 locuri de joaca pe care noi le punem la dispozitie, sunt taramuri ale piticilor din poveste in care micutii nostri se vor recreea si amuza. Primul loc de joaca, situat in interior, are o suprafata de 70 mp, este complet amenajat si dotat cu o vasta gama de jucarii menite sa-i binedispuna pe micuti si pentru ca nu am uitat de natura in acest interior exista si o sera cu cascada. Cel de-al doilea loc de joaca este in aer liber, are o suprafata de 200 mp, beneficiind de un cadru natural deosebit: multa verdeata, cascada, brazi argintii, ceea ce garanteaza o destindere totala, o incarcare cu energie pozitiva si multa buna dispozitie. Din acest spatiu peisagistic, fac parte si nelipsita groapa cu nisip, accesorii pentru nisip, tractoare, escavatoare de dimensiuni mari, ansamblul de leagane, piscina gonflabila, iglu.

Children Care Center este fundamentata in primul rand prin convingerea ca “omul poate invata sa fie om numai de la oameni”, ca micutul copil are nevoie de educator, care traieste impreuna cu el, si se leaga spiritual cu fiinta copilului.

Sprijinind independenta, dobandirea capacitatii de decizie si asumarea responsabilitatilor, ne propunem sa facilitem constructia unei imagini de sine puternice, pozitive care sa determine increderea in fortele proprii si respectul de sine la copii.

  • ne asumam misiunea de a cultiva capacitati emotionale;
  • intarim vointa copilului;
  • tinem cont de nevoile afective ale copilului;
  • permitem fiecarui copil sa urmeze propriul drum prin manifestari, deprinderi si actiuni;
  • deprindem copilul in constinetizarea simtului social;
  • mentinem permanenta colaborare familie-gradinita pentru asigurarea reusitei scolare;
  • lucram in grupuri mici de copii pe centre de activitate delimitate atat fizic cat si prin procesul de invatare.
  1. Abonament scurt (8-13): 1.000 lei/luna, 12 luni/an
  2. Abonament program lung (8-19): 1.200 lei/luna, 12 luni/an

 *pachet de servicii inclus: acelasi de la pct. 1 + masa de pranz

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile noastre si tarifele percepute, va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta.